Review: Anastasia Brow Powder Duo

Wenkbrauwen, ze kunnen zo bepalend zijn voor je gezicht! Daarom vind ik het belangrijk dat mijn wenkbrauwen mooi bijgetekend zijn. Hierbij vind ik het wel belangrijk dat mijn wenkbrauwen natuurlijk blijven ogen. Voorheen gebruikte ik vrijwel altijd een wenkbrauwpotlood, mijn interesse werd echter gewekt door de Anastasia Brow Powder Duo. Vandaag lees je mijn mening!naamloos-01194195Anastasia Beverly Hills is een merk welke gespecialiseerd is wenkbrauwproducten.  Al heeft Anastasia haar assortiment uitgebreid met verschillende countour paletten en verschillende drop dead gorgeous highlighters. De focus van Anastasia ligt nog steeds op wenkbrauw producten. Ik heb verschillende lovende reviews gelezen over de wenkbrauwproducten van Anastasia en besloot zelf een wenkbrauw product aan te schaffen.naamloos-01194201 Ik besloot om voor het wenkbrauwpoeder te gaan, om precies te zijn het Anastasia Brow Powder Duo. Vrijwel alle wenkbrauwproducten van Anastasia kosten rond de €30,-. Terwijl je met een wenkbrauwpoeder een stuk langer doet dan een wenkbrauwpotlood. Daarnaast zou het wenkbrauwpoeder een natuurlijk effect geven.

Hierboven zie je de verpakking van het wenkbrauwpoeder. Ik vind het mooi! Simpel zwart met het Anastasia logo in een rosé gouden kleur erop. naamloos-01194205Ik koos voor de kleur Taupe. Er zijn 11 verschillende tinten van het Brow Powder Duo te koop, ik kan je garanderen dat er een geschikte kleur voor je bij zit! Het wenkbrauwpoeder zou tussen de haren van je wenkbrauwen hechten en zo lang blijven zitten. naamloos-01194222.jpgAls je het dekseltje opent zie je het wenkbrauwpoeder en een klein spiegeltje. Handig! Het spiegeltje is van goede kwaliteit.naamloos-01194210Het poeder zelf zie je hier. Het bestaat dus uit twee kleuren poeder waarmee je jouw wenkbrauwen perfect kunt bijtekenen volgens Anastasia. Er zit 1,6 gram poeder in de verpakking. naamloos-03054933De swatches van de twee verschillende kleuren poeders. Boven zie je de rechtse, donkerste poeder uit de verpakking. Onder zie je de linkse en lichtere kleur van de twee poeders. Het pigment viel me tijdens het swatchen een beetje tegen. Een wenkbrauwpoeder moet natuurlijk ook niet super gepigmenteerd zijn, dan oogt het niet meer natuurlijk. naamloos-03054886naamloos-03054887Op de bovenste foto zie je mijn make-up zonder het wenkbrauwpoeder, op de onderste foto heb ik het wenkbrauwpoeder van Anastasia gebruikt. Dit geeft een beter inzicht in het effect dat het poeder geeft. Het pigment vind ik op deze foto in orde. Ik ben tevreden over het effect, mooi natuurlijk terwijl mijn wenkbrauwharen best licht zijn van zichzelf.

Het Anastasia Brow Powder Duo is me goed bevallen. In het begin moest ik erg wennen aan het aanbrengen van het poeder. Ik was namelijk een potlood gewend. Ik gebruik momenteel het kwastje van Real Techniques uit deze shoplog. Ik vind het effect van het poeder erg mooi natuurlijk en de kleur Taupe is perfect voor mij. Ik zou het wenkbrauwpoeder van Anastasia zeker aanbevelen!

Anastasia Brow Powder Duo is onder andere bij Douglas te koop voor €29,95, zowel online als in een aantal filialen. Online is te zien of ze dit product op voorraad hebben in jouw dichtstbijzijnde filiaal, handig!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s